Rosa ska det vara

Jag vet inte om ni har sett min lilla kompaktkamera som jag fick i julas. Den är rosa. Pappa var lite orolig att jag inte skulle vilja ha den, men den fanns just då bara i rosa och i silver (om jag inte minns fel) och då hade de köpt en i rosa och sen tänkt att jag fick byta om jag ville ha en svart eller silver.

Men inte ville jag byta. Min lilla leksak ska vara rosa. Däremot så skulle jag aldrig vilja ha en systemare i rosa, det känns ju inte seriöst. Hur som helst, här kommer min rosa skönhet på bild.

Vardag: Blandat | |
#1 - - Håkan:

Ja, du är ju inte precis en "rosa tjej" och jag trodde blått skulle passa dig bäst. Jag blev rätt förvånad när det visade sig att rosa "fjortisblingcamera" tydligen blev helrätt.. "men jag visste i alla fall att du ville ha en med juste objektiv, hellre än en med en massa pixlar.

#2 - - AnnaKK:

Nä, när det gäller systemkamera tycker jag att t o m silver skulle sticka ut lite väl mycket... Stör mej lite på Canons vita L-objektiv - hade trivts ännu bättre med mitt sånt om det hade varit svart. <:-)



Men din lilla rosa kompakt är fin-fin!!! :-) Spelar nog inte så stor roll om en sån rent av är neonfärgad, för jag tror de flesta ändå skulle ta den för en mobiltelefon!? :-D (Om man gick runt och höll den i handen bara, alltså).

#3 - - Fotograf Annelie Malmgren:

Jättefin! Är på jakt efter en bra kompaktkamera, var du nöjd med denna? håller den måtter så att säga?

#4 - - Fotograf Annie:

Svar till Annelie:

Tack. :) Jag är jättenöjd med kameran. Den tar riktigt bra bilder, för det mesta, sen kanske man inte ska jämföra med en systemkamera där man kan ställa in alla inställningar och så, men den är helt klart godkänd. :) Lätt att ha med sig då den är ganska liten. :)



Vill du se bilder tagna med den så finns det i bl.a. dessa inlägg:



http://anniesfotografier.blogg.se/2010/november/morgonpromenad.html



http://anniesfotografier.blogg.se/2010/september/kora-bil-ar-kul.html



http://anniesfotografier.blogg.se/2010/october/mitt-rum-blev-hostmysigt.html



http://anniesfotografier.blogg.se/2010/august/ombytligt.html



http://anniesfotografier.blogg.se/2010/august/regn.html



Hej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp